На кордоні з Польщею та в Ужгороді прикордонники затримали чергових нелегалів

НАЗАД
05 жовтня 2017 09:22

Учора прикордонники відділу «Шегині» затримали громадянина Туреччини, який намагався незаконно дістатися закордону

На кордоні триває спільна спеціальна прикордонна операція «Кордон-2017» – вже вп’яте впродовж тижня у рамках ССПО прикордонники Мостиського загону затримують нелегальних мігрантів.

Так вчора, на українсько-польському кордоні, прикордонники відділу «Шегині» затримали громадянина Туреччини, який намагався незаконно дістатися закордону. Інформацію про іноземця правоохоронці отримали від місцевих мешканців, а затримали втікача вже під час подолання ним прикордонних інженерних загороджувальних споруд. Охоронці кордону з’ясували, що до України чоловік прибув легально – літаком, при собі мав паспорт громадянина Туреччини, 1980 р.н., однак до Польщі він вирішив діставатися без прикордонного контролю.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України громадянин постане перед судом.

До речі, ще один незаконний мігрант був затриманий вчора в Ужгороді. Йому не вдалося навіть наблизитися до кордону. Дільничний інспектор прикордонної служби виявив потенційного порушника ще на залізничному вокзалі. Відтак, громадянин Монголії без документів замість мандрівки до країн ЄС нині обживає своє місце у пункті тимчасового тримання. Стосовно нього складено протокол за ст.204-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси