На кордоні з Польщею прикордонники у днищі мікроавтобуса знайшли 1,7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
12 лютого 2017 13:36

Партію сигарет, приховану у конструктивних особливостях автомобіля, виявили сьогодні вночі прикордонники Львівського загону спільно з митниками у пункті пропуску «Рава-Руська-авто», що на кордоні з Польщею.

Партію сигарет, приховану у конструктивних особливостях автомобіля, виявили сьогодні вночі прикордонники Львівського загону спільно з митниками у пункті пропуску  «Рава-Руська-авто», що на кордоні з Польщею.

За кермом автомобіля "Фольксваген" литовської реєстрації, в якому були приховані сигарети, перебував наш співвітчизник. Щоб дістати сигарети, прикордонникам спільно з працівниками фіскальної служби довелося зняти підлогове покриття, демонтувати задні пасажирські сидіння та металевої пластини.

Всього між днищем та підлогою салону виявлено 1,7 тисяч пачок сигарет на суму понад 40 тисяч гривень.Сума вилученого авто буде встановлена додатково. Конфіскат передано до ДФС.

Крім того, учора в цьому пункті пропуску було виявлено ще у двох авто майже 500 пачок сигарет. Вони були приховані в паливному баку та в запасному колесі автівок  «КІА» та «Рено». Одну з іномарок також вилучено.

Понад 1500 пачок сигарет виявили у пунктах пропуску «Доманове» та «Ягодин» прикордонники Луцького загону. Разом з куривом вилучено і засоби котрабанди - автомобілі «Ауді», «Фольксваген» та «Додж» на суму понад 300 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси