На кордоні у росіянина знайшли «травичку» та предмети для виготовлення наркотиків

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:47

Майже 100 грамів наркотичної речовини та предмети для виготовлення наркотиків вилучили на Харківщині співробітники відділу прикордонної служби «Дергачі» спільно з працівниками митниці.

Майже 100 грамів наркотичної речовини та предмети для виготовлення наркотиків вилучили на Харківщині співробітники відділу прикордонної служби «Дергачі» спільно з працівниками митниці. Перевозив їх 36-річний громадянин Росії, мешканець Бєлгородської області.

Чоловік прибув в пункт пропуску «Гоптівка» автомобілем «Москвич». Для проходження оформлення він обрав смугу руху «зелений коридор». Проте на його автівку спрацював службовий собака Кідді, натренований на пошук наркотичних речовин. Авто перевели на окрему смугу руху для огляду. Під час перевірки прикордонники та митники в салоні автомобіля в пляшці з-під коньяку знайшли 97,11 грамів рослинної речовини. В подальшому, в багажному відділенні було виявлено ще й предмети та речовини для виготовлення наркотичних речовин, їх аналогів або прекурсорів, а саме ємність з 450 грамами рідини коричневого кольору, 3 ємності з речовинами різних кольорів загальною вагою 107 грамів, ампули «Авінтон», електронні ваги, лакмусові папірці, колби та сухий спирт.

Вилучені предмети та рідини передані до митниці для проведення експертної оцінки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси