На кордоні все частіше виявляють автівки з підробленими документами

НАЗАД
12 листопада 2014 16:24

На державному кордоні України останнім часом активізувалася робота по припиненню спроб переміщення автомобілів з підробленими документами. Лише за останній місяць під час незаконного переміщення через корд

На державному кордоні України останнім часом активізувалася робота по припиненню спроб переміщення автомобілів з підробленими документами. Лише за останній місяць під час незаконного переміщення через кордон було виявлено більше 30 таких транспортних засобів.

Для прикладу, нещодавно на Львівщині в пункті пропуску «Рава-Руська» затримали автомобіль «Ніссан NP300» 2011 року випуску. Як з’ясувалося, житель Хмельницького, який їхав за кермом іномарки використовував підроблені документи, адже було виявлено невідповідність номера кузова із номером, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.  Крім того встановили, що цей автомобіль з українською реєстрацією жодного разу не виїжджав з України, а водій перетинав кордон без автомобіля.

Нечисті на руку ділки також намагаються переправляти і більш коштовні автомобілі. Один з них затримали на Закарпатті, тоді наш співвітчизник намагався переправити за підробленими документами до України автомобіль «Тойота Ленд Крузер» вартістю понад 700 тисяч гривень. У результаті перевірки було встановлено, що доручення на право керування машиною, а також реєстраційний документ є повністю підроблені та на території Чехії не видавались.

Окрім західного кордону чимало машин з підробленими документами виявили і на Сумщині та на кордоні з Молдовою. На цих ділянках під час останніх спроб порушників переправити транспортні засоби були затримані майже 20 автомобілів.

Окрім автівок з підробними документами, за минулий місяць співробітники Держприкордонслужби також затримали 25 транспортних засобів, що використовувалися для здійснення протиправної діяльності та 1 автомобіль, який був викрадений.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси