На кордоні громадянин Польщі намагався проковтнути пакунок з наркотиками

НАЗАД
29 липня 2014 16:43

На Львівщині  у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у громадянина Польщі наркотичну речовину.

На Львівщині  у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у громадянина Польщі наркотичну речовину.

Громадянин сусідньої держави їхав з України автомобілем «Ауді». Вже на початку візуального огляду працівники пункту пропуску помітили  в салоні авто каталог наркотичних рослин. В подальшому чоловік під час бесіди почав неспокійно жестикулювати та дістав із задньої кишені поліетиленовий пакет й намагався його проковтнути.  Проте прикордонний наряд  відразу зреагував і затримав водія та не допустив знищення доказів протиправної діяльності. У поліетиленовому пакунку було близько 4 грамів наркотичної речовина (попередньо марихуани).

Речовину було вилучено співробітниками СБУ у Волинській області. Інформація про точну вагу і походження даної речовини буде встановлена після проведення експертизи. 

А на Харківщині у поїзді  «Керч–Москва» було виявлено 5 грамів наркотичної речовини рослинного походження та 1 грам кристалічної речовини.  Виявити тайник з пакунком в конструктивній порожнині неробочого тамбуру працівникам пункту пропуску допоміг службовий собака. Для встановлення походження речовини знахідку також буде передано на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси