На кордоні через 160 пачок сигарет вилучили вантажівку за 600 тисяч гривень

НАЗАД
03 серпня 2016 11:13

Контрабандні тютюнові вироби виявили співробітники Держприкордонслужби у трьох пунктах пропуску на державному кордоні минулої доби.

Контрабандні тютюнові вироби виявили співробітники Держприкордонслужби у трьох пунктах пропуску на державному кордоні минулої доби.

Так, учора в пункт пропуску «Порубне» прибув вантажний автомобіль марки «МАН» української реєстрації, за кермом якого був 29-річний житель Львівщини. Враховуючи нервову поведінку водія, автомобіль прикордонники Чернівецького загону спільно із працівниками митниці додатково перевірили та виявили тайник, в якому було приховано 160 пачок сигарет. Разом із виявленим тютюном у порушника вилучено вантажний автомобіль із тягачем та кузовом, який оцінено у 600 тисяч гривень.

Ще 390 пачок сигарет виявили прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Нові Яриловичі». Сигарети були приховані в багажному відділенні рейсового автобуса «Мерседес», що прибув в Україну.

Крім того, учора на Волині у пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону не допустили незаконного переміщення сигарет у Польщу. Сигарети мав намір перевезти українець, який слідував автомобілем «Опель». 210 пачок куриво він приховав під заднім сидінням та в запасному колесі автомобіля.

Виявлені цигарки вилучили,  на водіїв складені адміністративні матеріали.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси