(ВІДЕО) На Херсонщині прикордонники разом зі співробітниками СБУ взяли участь в антитерористичних навчаннях

НАЗАД
22 квiтня 2017 09:30

Учора прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління взяли участь у антитерористичних навчаннях, які проводились за ініціативою Служби безпеки України у Херсонській області.

Учора прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління взяли  участь у антитерористичних навчаннях, які проводились за ініціативою Служби безпеки України у Херсонській області.

До заходів залучили більше 100 військовослужбовців Херсонського та Бердянського прикордонних загонів для перекриття адміністративної межі, адже за задумом навчань, після проведення диверсії, ймовірні злочинці могли направитись на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Снайперські групи відпрацьовували завдання із знищення умовних терористів після взяття заложників у закинутих будівлях, а в контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники в рамках навчань виявили вибухівку та вогнепальну зброю, яку намагався провезти учбовий порушник.

Варто зазначити, що проведення антитерористичних навчань не вплинуло на визначений порядок роботи контрольних пунктів  «Чонгар», «Каланчак» та «Чаплинка». Вони  працювали в штатному режимі, не створюючи незручностей  громадянам під час перетину адмінмежі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси