На Харківщині припинено діяльність каналу незаконного переправлення людей через кордон

НАЗАД
05 жовтня 2017 16:30

Оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітники ВБЗПТЛ ГУ НП в Харківській області, провели ряд конфіденційних слідчих та розшукових дій

У ході проведення заходів спрямованих на припинення функціонування каналу незаконного переправлення через державний кордон осіб на території Харківської області, оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітники ВБЗПТЛ ГУ НП в Харківській області, провели ряд конфіденційних слідчих та розшукових дій.

Заходи проводилися з метою документування протиправної діяльності організатора каналу незаконної міграції.

Учора, за результатами проведених заходів, спільна міжвідомча група у складі оперативників Східного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонників відділу «Козача Лопань» Харківського загону та співробітників ВБЗПТЛ ГУ НП в Харківській області, в районі села Ветеринарне, що неподалік кордону, затримала двох громадян України, 1980 та 1982 року народження, жителів Харківщини, котрі у якості переправника та посібника організатора злочинної схеми намагалися незаконно перевести через кордон двох громадян України.

В подальшому, правоохоронці затримали організатора вказаного незаконного переправлення, з грошовими коштами, які він отримав за незаконне переправлення двох громадян України. Ним виявився громадянин України, 1985 року народження, житель Харківщини.

Організатору та переправнику повідомлено про підозру в скоєні злочину, відповідальність за який передбачено ч 2. ст.332 КК України. Тривають подальші слідчі та оперативні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси