На Харківщині прикордонники затримали автомобіль з одягом на 800 тисяч гривень

НАЗАД
10 червня 2017 15:19

Біля кордону з Росією прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та Національної поліції затримали авто з контрабандним товаром на 800 тисяч гривень.

Біля кордону з Росією прикордонники Харківського загону спільно  з представниками СБУ та Національної поліції затримали авто з контрабандним товаром на 800 тисяч гривень.

Для перевірки інформації, що надійшла від місцевого жителя, у вказаний район виїхала група реагування. Під час пошукових заходів неподалік селища Липці прикордонники виявили автомобіль «Газель».  Водій автівки вимогу прикордонників зупинитись проігнорував та продовжував рух у бік Харкова. Через це правоохоронці почали переслідування автомобіля та завдяки злагодженим діям заблокували та зупинили його. В ході спільного огляду в авто виявлено одяг в тюках, взуття та сумки.

Стосовно порушника правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 185 - 10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України). Товари народного споживання разом із власником було передано співробітникам фіскальної служби.

Попередня сума оцінки вилученого товару складає 800 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси