На Харківщині прикордонники затримали 4 українців, які несли в Росію сантехнічні вироби

НАЗАД
21 квiтня 2017 12:27

На Харківщині в рамках проведення спільної операції «Кордон-2017» прикордонники відділу «Вовчанськ», за попередньою інформацією оперативних підрозділів, спільною міжвідомчою групою прикордонників та представників УСБУ затримано 4 громадян України, які нам

На Харківщині в рамках проведення спільної операції «Кордон-2017» прикордонники відділу «Вовчанськ», за попередньою інформацією оперативних підрозділів, спільною міжвідомчою групою прикордонників та представників УСБУ затримано 4 громадян України, які намагались незаконно перемістити до Росії товари народного споживання.

В ході несення служби прикордонники, за допомогою тепловізора, на напрямку українського н.п. Гатище та російського Нова Таволжанка побачили рух в бік кордону невідомих осіб. Висунувшись на перехоплення на відстані 20 метрів від лінії державного кордону, правоохоронці затримали правопорушників. Як з’ясувалось, четверо громадян України 1979, 1987, 1990 та 1999 років народження, жителі міста Вовчанськ, намагалися незаконно перенести до Росії 5 ящиків та 3 сумки сантехнічних виробів.  

Наразі товар вилучено та передано співробітникам фіскальної служби, попередня сума його оцінки складає 50 тисяч гривень. Громадян України затримано в адміністративному порядку для складання документів за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси