На Харківщині прикордонники виявили у пасажира автобуса концентрований опіум у флаконі з-під ліків

НАЗАД
30 сiчня 2017 10:12

Наркотичну речовину виявили учора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону спільно з представниками митниці.

Наркотичну речовину виявили учора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону спільно з представниками митниці.

В ході здійснення прикордонного контролю на пасажира рейсового автобуса, який прямував із Донеччини до Санкт-Петербурга, спрацював службовий собака. В результаті огляду, у громадянина України за поясом штанів виявлено флакон з-під ліків для очей. В ньому знаходилось 5 грамів концентрату опіуму.

За даним фактом до Дергачівського відділу поліції в Харківській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

Наркотичну речовину вилучено, зазначену особу доставлено до відділу поліції.

Нагадаємо, кілька днів тому під час заходів прикордонного контролю рейсового автобуса, який прямував до Росії через цей пункт пропуску, прикордонники Харківського загону також виявили концентрат опіуму близько 2 грамів.  Наркотики перевозив 32-річний донеччанин у вафельній цукерці, яку приховав у спідній білизні.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси