На Харківщині прикордонники отримали волонтерську допомогу

НАЗАД
14 березня 2023 10:41

Серед подарунків генератори, повербанки, квадрокоптери, модеми Starlink, зарядні станції Bandera Power, медикаменти, фото пастки, біноклі, тепловізори, маскувальні сітки, окопні свічки, натуральні вітаміни тощо.

Волонтерська допомога прикордонникам Харківського загону надійшла від благодійної організації «Благодійний фонд допомоги захисникам Вітчизни та їх сім'ям «КОЛО», ФОП Харченко Максима, ФОП Небовова Віталія та волонтера з Литви Sarunas Jasiukevicius.

«Волонтер це не професія це покликання душі. Для нас важливо, щоб наші захисники були забезпечені усім необхідним. Я впевнений, що кожен хто займається волонтерською справою допомагає у боротьбі з окупантами та наближує нас до перемоги», - зазначив Максим Харченко.

«На жаль, під час бойових дій деякі речі це розхідний матеріал. Тому впевнений, що наша допомога неодмінно стане у пригоді прикордонним підрозділам, які боронять Україну від російських загарбників та допоможе відправити їх слідом за «російським кораблем», - розповів волонтер з Литви Sarunas Jasiukevicius.

Загалом від початку цього ріку волонтери та цивільні організації передали прикордонникам Харківського загону гуманітарної допомоги майже на 2 мільйони гривень.

Дякуємо за допомогу! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси