На Донеччині на свято Святого Миколая до дітей прийшли прикордонники

НАЗАД
19 грудня 2014 20:47

Сьогодні прикордонники, які служать на сході нашої країни, вирішили подарувати і дітям частинку своєї уваги та привітали дітей  з Днем Святого Миколая.

Вже понад 9 місяців прикордонникам Державної прикордонної служби разом з військовослужбовцями Збройних Сил України доводиться боронити східні рубежі нашої держави. І охоронці кордону високо цінують допомогу, яку отримують від небайдужих громадян з усіх найвіддаленіших куточків країни. Особливо приємно було отримувати разом з допомогою, яку надсилали на  передові позиції дорослі, подаруночки від дітей.  Частіше за все такі дорогоцінні подарунки - малюнки, сувеніри, зроблені дитячими руками, військовослужбовці носять біля серця, під бронежилетами як  обереги. Це неабияка моральна підтримка бійцям у їхній нелегкій військовій службі.

Сьогодні прикордонники, які служать на сході нашої країни, вирішили подарувати і дітям частинку своєї уваги та привітали їх  з Днем Святого Миколая.

Так, прикордонники відділу «Велика Новосілка» побували у школах населених пунктів Нескучне та Благодатне, що на Донеччині, та принесли дітям солодкі подарунки. Після розповідей про свою службу та  оборону України, справжньою хвилиною щастя для дітей стало спілкування з прикордонною собакою. Прикордонники-кінологи виступили зі своїми підлеглими, показавши різні команди, які подають чотирилапим під час служби.    

Діти  щасливо усміхались та гучно плескали у долоні. Наостанок малюки залюбки розповіли прикордонникам вірші, подарували малюнки й показали прикордонникам святковий концерт.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси