На Чернігівщині трьох російських «туристів» повернули додому

НАЗАД
23 травня 2014 11:56

Учора у пункті пропуску «Горностаївка» прикордонний наряд Чернігівського загону під час перевірки документів звернув увагу на нервову поведінку двох громадян Росії.  Вони їхали

Учора у пункті пропуску «Горностаївка» прикордонний наряд Чернігівського загону під час перевірки документів звернув увагу на нервову поведінку двох громадян Росії.  Вони їхали поїздом із Санкт-Петербурга до Києва.  Під час бесіди росіяни 1984 та 1987 років народження нервувались, плутались в поясненнях, постійно їх змінювали, однак впевнено пояснити мету своєї подорожі в Україну так і не змогли.  Після чого прикордонники ініціювали перевірку їхніх речей та спільно з митниками оглянули багаж.  У ньому було знайдено  камуфльований одяг, газовий розпалювач вогнища, ніж та газовий балончик сльозогінної дії. Окрім паспортних документів один з росіян мав при собі ще й посвідчення члена ЛДПР. За результатами перевірки росіян не пропустили  та заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Крім того учора ввечері на ділянці відділу «Грем’яч» прикордонники  цього ж загону за допомогою розшукового собаки за 20 метрів від держрубежу наздогнали та затримали невідомого чоловіка. Затриманий, який намагався в обхід пункту пропуску потрапити у Україну, виявився громадянином Росії 1988 року народження. До того ж  з’ясувалося, що житель Костроми мав при собі «Акт щодо відмови в пропуску на територію України», складений того ж дня в пункті пропуску «Хутір-Михайлівський» на ділянці Сумського прикордонного загону.

За спробу порушення державного кордону України на затриманого складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності. Міру його відповідальності визначить районний суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси