На Чернігівщині четверо росіян затримали на «зеленому кордоні», а їх співвітчизницю - з чужим паспортом

НАЗАД
11 грудня 2014 12:06

Учора на ділянці відділу «Гірськ» прикордонний наряд Чернігівського загону виявив та затримав порушників.  Четверо невідомих  зупинили за  250 метрів від держ

Учора на ділянці відділу «Гірськ» прикордонний наряд Чернігівського загону виявив та затримав порушників.  Четверо невідомих  зупинили за  250 метрів від державного кордону, на напрямку  с. Кирилівка (РФ) – с. Прибинь (Україна).

В ході перевірочних заходів затримані громадяни заявили, що всі вони росіяни  і проживають в с. Кирилівка(РФ), але не мають при собі паспортів. Разом з тим, у двох із затриманих при собі були мисливські квитки. Зброї при собі чоловіки не мали.

Згодом від російських прикордонників надійшло підтвердження про те, що вони дійсно є громадянами Росії.  Сьогодні Корюківський районний суд визначить затриманим міру відповідальності за порушення державного кордону.

Крім того ще одну порушницю, прикордонники цього загону затримали учора в  пункті пропуску «Нові Яриловичі».  Під час  оформлення рейсового автобуса «Гомель - Чернігів» прикордонний наряд виявив громадянку, яка намагалася потрапити в Україну по чужому документу.

Під час бесіди  було встановлено, що жінка має громадянство Росії,  а паспорт належить її подрузі, громадянці Білорусі. Невдовзі з території Білорусі привезли її справжній паспорт громадянки Росії. Але, не зважаючи на це, жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за статтями 202 та 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси