На Чернігівщині біля кордону виявили озброєного чоловіка

НАЗАД
04 квiтня 2014 13:17

Сьогодні вночі поблизу пункту пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині, прикордонний наряд, який перевіряв дотримання прикордонного режиму, помітив неподалік невідомого чоловіка у

Сьогодні вночі поблизу пункту пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині, прикордонний наряд, який перевіряв дотримання прикордонного режиму, помітив неподалік невідомого чоловіка у напівцивільному- напіввійськовому одязі. 

При спробі перевірити у підозрілого чоловіка документи виявилося, що документів у нього при собі немає. З метою встановлення обставин перебування особи без документів у прикордонній смузі поблизу пункту пропуску та недопущення правопорушень чоловіка запросили до службового приміщення.

У ході перевірки у нього виявили мисливський карабін «АКМС–МФ» з двома спорядженими магазинами та запасними набоями (всього 100 мисливських набоїв). Також при собі він мав пристрій для відстрілу гумових куль «ПМР» та 256 набоїв до нього.

Наш співвітчизник пояснив, що зброя та набої належать його дядьку, який ненадовго виїхав у справах до Білорусі. Знаючи про заборону перевезення зброї через кордон – залишив її йому на час відсутності. Слід сказати, що за кілька годин власник зброї, 46-річний громадянин України дійсно повернувся і представив відповідні документи на право володіння.

Після встановлення особи першого громадянина України правоохоронці склали документи щодо притягнення його до адміністративної відповідальності. Обох же чоловіків у подальшому передали співробітникам УМВС в Чернігівській області для розгляду питання про притягнення власника зброї до відповідальності за статтею 190 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси