(ВІДЕО) На Чернігівщині та Одещині правоохоронці виявили наркотики, вибухонебезпечний предмет та контрафактний алкоголь

НАЗАД
16 листопада 2016 10:58

На всіх напрямках державного рубежу триває активна робота оперативних підрозділів Держприкордонслужби, які спільно з іншими правоохоронними і взаємодіючими органами нерідко виявляють й запобігають правопорушенням на кордоні та у контрольованих прикордонни

На всіх напрямках державного рубежу триває активна робота оперативних підрозділів Держприкордонслужби, які спільно з іншими правоохоронними і взаємодіючими органами нерідко виявляють й запобігають правопорушенням на кордоні та у контрольованих прикордонних районах.

Минулої доби прикордонники спільно з правоохоронцями тричі виявляли правопорушення, що пов’язані з наркотиками, вибухонебезпечними предметами та контрафактною продукцією.

Так, на Чернігівщині, в ході реалізації інформації оперативників прикордонного відомства разом з представниками Національної поліції в н.п. Лісконоги Новгород-Сіверського району було перевірене на предмет зберігання наркотичних речовин приватне помешкання місцевого жителя. У ході перевірки виявлено 200 грамів наркотиків, попередньо, марихуани. Речовину вилучено та направлено на експертизу.

Іншою спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби, Ізмаїльського підрозділу військової контррозвідки СБУ на острові Анкудінов в Одеській області під час обшуку приватного помешкання українця виявлено предмет, за зовнішніми ознаками схожий на бойову гранату Ф-1 без запалу. Перевірка проводилась за ухвалою суду. До обшуку було залучено спеціальну собаку з відділу прикордонної служби «Вилкове», яка й винюхала гранату в коробці з-під шуруповерту. 

Вказаний предмет вилучено співробітниками Нацполіції та направлено на експертизу. Проводяться подальші слідчі заходи.

А на околиці н.п. Лиманське Роздільнянського району прикордонники та поліцейські під час перевірки автомобіля «ВАЗ», який зупинили за 3 км від лінії кордону, виявили 60 тетропаків (по 3 л кожен) горілки «Єльцин».  Товар передано співробітникам Нацполіції. Стосовно водія, громадянина України, до Біляївського відділку поліції в Одеській області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення кримінального провадження за ст. 257 КК України «Умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси