На Буковині прикордонники знову затримали контрабандистів тютюнових виробів

НАЗАД
29 жовтня 2014 15:39

 Учора прикордонники  Чернівецького загону двічі виявляли правопорушників, які намагалися перемістити  до Румунії  пакунки з сигаретами.  

Злочинна діяльність на кордоні несе великі економічні збитки державі. Особливо це стосується контрабанди підакцизних товарів, зокрема – тютюнових виробів. Частіше всього персонал Державної прикордонної служби України припиняє спроби незаконного переміщення цих товарів на кордоні з Росією, придністровському сегменті молдовського кордону та на західних ділянках держрубежу.  

Так, учора прикордонники  Чернівецького загону двічі виявляли правопорушників, які намагалися перемістити  до Румунії  пакунки з сигаретами. В обох випадках прикордонникам допомогли місцеві жителі, які помітили незнайомців у прикордонні та оперативно повідомили прикордонні підрозділи. В результаті прикордонний наряд відділу «Черепківка» затримав порушника, громадянина України, під час подолання загороджувального паркану. Поряд з ним були виявлені пакунки з 1700 пачками сигарет.  Ще одного нашого співвітчизника, який ніс майже 1,5 тисячі пачок сигарет, зупинили прикордонники відділу «Фальків» цього ж загону. На порушників складені адмінпротоколи. Вилучений товар буде переданий до фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси