На Буковині вилучили три автівки, в яких приховували сигарети

НАЗАД
24 квiтня 2023 12:33

Цими вихідними прикордонники Чернівецького загону в трьох автівка під керуванням громадян Румунії виявили приховані сигарети.

Під час огляду мікроавтобусів «Мерседес» та «Форд» в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Красноїльськ», охоронці кордону спільно зі співробітниками митної служби виявили спеціально обладнані схованки. Використовуючи конструктивні особливості транспортних засобів, водії – громадяни Румунії, сховали у порожнинах під декоративною обшивкою стелі та задніх дверей 250 та 450 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

За попередньою оцінкою вартість тютюнових виробів склала понад 45 тисяч гривень. Також за незаконне переміщення тютюну було вилучено мікроавтобуси марки «Мерседес» та «Форд», вартістю 350 та 400 тисяч гривень відповідно.

Інший громадянин Румунії приховав 100 пачок сигарет в обшивці передніх сидінь та в пластиковому кожусі коробки передач. Чоловіка викрили охоронці кордону у пункті пропуску «Порубне». Вилучені тютюнові вироби оцінено у 6 тисяч гривень, а автомобіль марки «Опель» у 100 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси