На Буковині та Закарпатті прикордонники затримали 4 українців та не допустили у трьох випадках переміщення 9,3 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
30 липня 2017 09:24

Тривають активні заходи в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон -2017».

Тривають активні заходи в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон -2017».

В рамках цих заходів учора ввечері на Буковині прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону затримали 4 громадян України без документів поблизу кордону з Румунією. Неподалік виявлених порушників охоронці кордону знайшли 4 пакунки сигарет, в яких було 1800 пачок курива. Стосовно всіх затриманих громадян складено відповідні адміністративні документи, справи передано до суду.

Також учора ввечері на Закарпатті прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону під час спільних дій зі своїми угорськими колегами зупинили незаконне переправлення через кордон партії тютюнових виробів. Під час моніторингу прикордонний наряд виявив 5 пакунків з 10-ма ящиками сигарет. Невідомі покинули 5 тисяч пачок сигарет без акцизних марок поблизу каналу Ботар, по якому проходить кордон з Угорщиною. Ще три пакунки сигарет виявили угорські колеги зі свого боку.

На українсько-румунській ділянці кордону спробу незаконного переміщення  контрабандного тютюну не допустили прикордонники відділу «Великий Бичків» Мукачівського загону. Правопорушники, тікаючи від прикордонників, покинули поблизу кордону п’ять пакунків з 2500 пачками сигарет.

Виявлений тютюн доставлено до відділів прикордонної служби . Товар буде передано до ДФС. Тривають пошуки причетних до даного правопорушення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси