На адмінмежі із Кримом та на кордоні з Росією прикордонники затримали «КІА» та «Опель»

НАЗАД
18 червня 2017 09:43

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» прикордонники Бердянського загону виявили авто із документом про реєстрацію, у якому були наявні ознаки підробки.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» прикордонники Бердянського загону виявили авто із документом про реєстрацію, у якому були наявні ознаки підробки.

Так, учора в вищевказаний контрольний пункт прибув 31-річний громадянин України на автомобілі «КІА» 2007 року випуску. Прямував українець до материкової частини України. Під час здійснення контролю транспортного засобу, прикордонники встановили, що свідоцтво про реєстрацію авто містить ознаки підробки, а саме -  доклеювання з іншого свідоцтва.

Підроблений реєстраційний документ прикордонники вилучили та передали представникам Національної поліції і направили повідомлення за ознаками злочину, передбаченого статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

А прикордонники Сумського загону у пункті пропуску «Бачівськ» виявили учора автівку з невідповідністю номеру кузова транспортного засобу. Прикордонний наряд спільно з співробітником митного поста на в’їзд в Україну виявив  автомобіль «Опель» 2010 року випуску російської  реєстрації з невідповідність номеру кузова з номером у свідоцтві про реєстрацію автомобіля. На водія, громадянина Росії,  складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Росіянина  разом з   автомобілем передано співробітникам Нацполіції для подальшої перевірки.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси