Морські прикордонники продовжують мовну та фахову підготовку в рамках українсько-французького проєкту ОСЕА

НАЗАД
22 серпня 2021 10:50

У Навчальному центрі Морської охорони розпочалась тримісячна підготовка другого екіпажу майбутніх кораблів Морської охорони в рамках українсько-французького проєкту ОСЕА.

20 військовослужбовців з Маріупольського, Одеського та Ізмаїльського загонів Морської охорони вивчатимуть англійську за інтенсивною програмою з 310 навчальних годин.

Новоприбулі військовослужбовці з першого дня занурилися в інтенсивний курс вивчення мови: граматичні вправи з використанням SMART Board, відеопрезентації, тестування з використанням програми НІБЕЛУНГ. Програма дозволяє викладачам ефективно використовувати навчальний час, контролювати та керувати діями майбутнього екіпажу та забезпечує їх необхідними інструментами для ефективного інтерактивного спілкування, а молодшим фахівцям – спілкуватися з педагогом, не відволікаючи інших.

Заняття на курсах проводяться відповідно до розкладу, з метою удосконалення та поглиблення молодшим персоналом знань, умінь і навичок не тільки з вивчення іноземної мови, а й за фахом.

Нагадаємо, що в квiтні на базі Навчального центру Морської охорони, що в Ізмаїлі, відбувся перший випуск військовослужбовців, які навчалися на спеціалізованих курсах мовної та фахової підготовки екіпажів кораблів Морської охорони українсько-французького проєкту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси