Молдованина, який «ВАЗом» віз тютюнові вироби, затримали прикордонники

НАЗАД
19 березня 2013 12:23

 

У суботу дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Павлівка» Котовського загону неподалік села Самойлівка Одеської області виявив сліди автомобіля. Прикордонники швидко наздогнали авті

 

У суботу дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Павлівка» Котовського загону неподалік села Самойлівка Одеської області виявив сліди автомобіля. Прикордонники швидко наздогнали автівку «ВАЗ» та затримали порушника. Водій, громадянин Молдови, у автомобілі без номерних знаків перевозив 4,5 тисяч пачок сигарет. Матеріали по даному правопорушенню передано до митниці. Попередня вартість конфіскату склала понад 67 тисяч гривень.

Також доріжку слідів, що вказували на порушення на кордоні виявили прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону  поблизу села Терехи, що на Волині. У ході пошукових заходів на березі річки Західний Буг було виявлено 5 ящиків сигарет, обгорнутих в чорні поліетиленові пакети. 

«Безгоспні» сигарети виявили і прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону. 1400 пачок сигарет вартові знайшли на березі річки Тиса, що неподалік кордону з Румунією.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси