Молдованин віз в автівці майже тонну алкогольних напоїв, а інший «винахідник» заховав спирт у паливному баку

НАЗАД
09 вересня 2013 14:03

Під час перевірки в іномарці виявили 890 літрів домашнього вина, 26 літрів розливного коньяку та 2 літри коньяку «Квінт». Інший «винахідник» приховав пляшки зі спиртом у паливному баку.

Під час перевірки мікроавтобусу «Мерседес», який прямував в Українуи через міжнародний пункт пропуску «Могилів-Подільський – авто» прикордонники спільно з працівниками митниці виявили велику кількість алкогольних напоїв. Водій автівки, 36-річний громадянин Молдови прямуючи з Кишинева віз в салоні іномарки 890 літрів домашнього вина, 26 літрів розливного коньяку та 2 літри коньяку «Квінт». Спиртні напої, які були розфасовані у пластикові пляшки та каністри чоловік намагався перемістити до України з метою продажу. Вантаж вилучили, а відносно чоловіка склали документи адміністративного провадження.

Ще одного молдованина – «винахідника», який приховав пляшки зі спиртом у паливному баку зупинили в пункті пропуску «Старокозаче» прикордонники Білгород-Дністровського загону та митники. Прямуючи в Україну на автомобілі «ГАЗ» 50-річний чоловік помітно нервував. Під час здійснення поглибленого огляду в переобладнаному паливному баку було знайдено пластикові пляшки зі спиртом загальним об’ємом 36 літрів. Пересувалося авто на допоміжному паливі, адже в багажному відділенні було вмонтоване газове обладнання. Автівку разом з вантажем встановленим порядком вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси