Місце, де накопичувалося контрабандне пальне, та трубопровід виявили прикордонники на Луганщині

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:50

У ході перевірки державного кордону співробітники Луганського прикордонного загону виявили місце можливого накопичення паливо-мастильних матеріалів.

У ході перевірки державного кордону співробітники Луганського прикордонного загону виявили місце можливого накопичення паливо-мастильних матеріалів. Загороджена територія знаходилася за 400 метрів від держрубежу на напрямку українського населеного пункту  Краснодарський та російського Нижній Шиверьов. Щоб повністю перевірити дану інформацію прикордонники організували приховане спостереження.

Невдовзі вони затримали автомобіль «Фіат» під керуванням нашого співвітчизника. Чоловік саме виїжджав з території за якою велося спостереження. Автівка була обладнана основним та додатковим баками, в яких виявили 900 літрів дизельного пального. За деякий час затримали ще один «Фіат», який намагався заїхати на територію. Автомобіль також був обладнаний додатковим баком на 600 літрів.

Про місце накопичення контрабандного пального прикордонники поінформували взаємодіючі правоохоронні органи. Створена міжвідомча група, до якої увійшли прикордонники відділу «Краснодон», співробітники СБУ, МВС та податкової провела перевірку території. На ній правоохоронці виявили закопану цистерну ємністю 50 м.куб., в якій знаходилося майже 2,2 тони дизпалива. Також знайшли електропомпу та закопаний на глибину 1 метра трубопровід, що вів до кордону.

Дизпальне передано податківцям, а трубопровід знищено. Наразі проводиться перевірка та встановлюються особи причетні до здійснення протиправної діяльності. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси