Ліквідовано диспропорцію у виплаті прикордонникам коштів за участь в АТО

НАЗАД
20 червня 2017 08:04

На виконання доручення Президента України Міністерством внутрішніх справ України та Адміністрацією Державної прикордонної служби України проведено роботу щодо збільшення рівня грошового забезпечення прикордонникам, які виконують завдання в районі антитеро

На виконання доручення Президента України Міністерством внутрішніх справ України та Адміністрацією Державної прикордонної служби України проведено роботу щодо збільшення рівня грошового забезпечення прикордонникам, які виконують завдання в районі антитерористичної операції. Таким чином, ліквідовано диспропорцію у виплаті коштів за участь в АТО між військовослужбовцями ЗС України та Держприкордонслужби, яка існувала впродовж кількох місяців.

Зокрема, для підвищення виплат даній категорії військовослужбовців Міністерством внутрішніх справ України видано відповідний наказ. Ним внесені Зміни до Інструкції про порядок та розміри виплати винагороди військовослужбовцям Державної прикордонної служби України за безпосередню участь у воєнних конфліктах чи антитерористичній операції, інших заходах в умовах особливого періоду. Також даний документ передбачає збільшення діючих розмірів винагороди починаючи з 1 квітня цього року.

Тепер прикордонники, які перебувають на лінії бойового зіткнення на глибину ротних опорних пунктів першого ешелону отримуватимуть до 7500 гривень, а в інших місцях дислокації в межах визначеного району воєнного конфлікту до 3500 гривень.

При цьому для реалізації норм наказу Адміністрація Держприкордонслужби вже профінансувала органи охорони державного кордону Східного регіонального управління для здійснення доплати винагороди за квітень та травень 2017 року. Нині належні суми винагороди військовослужбовцям вже виплачені. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси