«LEXUS» та причіп мікроавтобуса «Mercedes» піймались на невідповідності номерів

НАЗАД
04 грудня 2017 11:30

В пункт пропуску «Бачівськ» на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль «LEXUS LX470» 2000 року випуску російської реєстрації. Під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів транспортного засобу прикордонники Сумського загону спільно із праці

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби виявили два транспортні засоби із невідповідністю ідентифікаційних номерів.

Так в пункт пропуску «Бачівськ» на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль «LEXUS LX470» 2000 року випуску російської реєстрації. Під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів транспортного засобу прикордонники Сумського загону спільно із працівниками ДФС виявили невідповідність ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу з номером, який вказаний в реєстраційному документі.

Наразі на водія, громадянина Росії, складені адміністративні матеріали за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

А правоохоронці Мостиського загону разом із митниками під час здійснення заходів контролю зафіксували невідповідність номера причепа до мікроавтобуса «Mercedes» української реєстрації з номером у свідоцтві про реєстрацію.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Транспортні засоби встановленим порядком передано працівникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси