Карти з Інтернету не допомогли подружжю росіян потрапити до Австрії

НАЗАД
24 вересня 2013 09:41

Двох громадян Росії затримали нещодавно прикордонники Чопського загону на ділянці прикордонного поста «Оноківці», що на Закарпатті.

Двох громадян Росії затримали нещодавно прикордонники Чопського загону на ділянці прикордонного поста «Оноківці», що на Закарпатті.

 Після спрацювання технічних засобів охорони кордону прикордонний наряд негайно вирушив на пошуки можливих порушників.У результаті чого прикордонники з розшуковим собакою, за 300 метрів до кордону зі Словаччиною, виявили та затримали чоловіка та жінку.

Молоді люди виявились подружжям і повідомили, що є громадянами Російської Федерації, проте документально підтвердити це не змогли. Також зі слів затриманих стало відомо, що кожному з них по 25 років, а незаконну подорож до ЄС, а саме до Австрії, вони спланували з метою працевлаштування. Росіяни також розповіли, що, з метою відпрацювання свого маршруту в обхід пункту пропуску, вони скористались «Google maps».  Але це не допомогло горе-мандрівникам.

Правопорушників було доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси