Іван Волочій - його сміливість не забудемо ніколи…

НАЗАД
07 березня 2023 14:31

Сьогодні побратими згадують прикордонника капітана Івана Волочія, який рік тому загинув у битві з ворогом на Ізюмському напрямку.

Мобільна група прикордонників на чолі з капітаном Іваном Волочієм та побратимами зі Збройних Сил України вступили у жорстокий бій з ордою окупантів і створили для російської навали пекло, що допомогло затримали ворожі війська. На жаль, під час запеклого бою командир мобільної групи прикордонників – капітан Іван Волочій отримав смертельне поранення та загинув.

Сміливий, розумний, молодий. Він поважав побратимів, любив рідних і Україну. Родичі та колишні побратими Івана поклали квіти до його могили, а також вшанували його пам’ять біля меморіальної дошки, що встановлена на стіні рідної школи загиблого Героя в Тернопільській області.

У 2022 році Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі капітана Івана Волочія нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

 Спочивай з миром, побратиме!

  Ми пам’ятаємо …

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси