(ВІДЕО) Іноземець віз в Україну через кордон наркотики, що знаходилися під днищем автомобіля

НАЗАД
11 лютого 2017 15:17

На українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону припинили спробу контрабандного переміщення наркотичної речовини, яку ховали використовуючи конструктивні особливості автомобіля.

Сьогодні на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону припинили спробу контрабандного переміщення наркотичної речовини, яку ховали використовуючи конструктивні особливості автомобіля.

Близько 2-ї години ночі на в’їзд в Україну прибув 44-річний громадянин Республіки Білорусь, мешканець м. Гомель. Він слідував з Варшави до Чернігова мікроавтобусом «Фольксваген» і для проходження контролю обрав смугу руху «зелений коридор». Попутно чоловік підвозив ще 7 пасажирів.

Однак співробітники прикордонних оперативних підрозділів вже мали інформацію про його наміри незаконно перемістити через державний кордон заборонені предмети приховавши їх в автомобілі. Прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду транспортного засобу, у ході якого під днищем автомобіля на одному із патрубків було виявлено приклеєний скотчем поліетиленовий пакетик. Я з’ясувалося, в ньому знаходився білий порошок. Водій відразу почав заперечив свою причетність до цієї знахідки.

За повідомленням прикордонників про виявлення кримінального правопорушення співробітниками СБУ, яким і було передано знахідку, внесено дані до ЄРДР за ст. 305 Кримінального кодексу України. Порошкоподібну речовину вагою 6,4 гр. відправлено на експертизу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси