Іноземець спробував дати прикордонникам неправомірну вигоду, щоб потрапити до України

НАЗАД
09 квiтня 2017 10:25

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії корупції та злочинності серед персоналу прикордонного відомства, а також втягування прикордонників у протиправну діяльність

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії корупції та злочинності серед персоналу прикордонного відомства, а також втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Так, вчора прикордонники зупинили в аеропорту "Бориспіль" громадянина Грузії, який спробував надати неправомірну вигоду за безперешкодний пропуск на територію України. Під час перевірки документів зазначений громадянин, 1978 року народження не зміг підтвердити мету поїздки. Крім того, чоловік спробував вплинути на рішення співробітника Держприкордонслужби щодо непропуску та запропонував 40 доларів США. Іноземця не пропущено через кордон та  повернуто зворотнім рейсом.

 Державна прикордонна служба України звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси