Громадянка Іраку спробувала обманути прикордонників в аеропорту «Бориспіль»

НАЗАД
02 вересня 2017 09:11

Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час здійснення перевірки документів виявили закордонний паспорт, який не належав особі, що його пред’являла.

Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час здійснення перевірки документів виявили закордонний паспорт, який не належав особі, що його пред’являла.

Інцидент стався у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Прибувши на паспортний контроль жінка, громадянка Іраку, надала для перевірки паспортний документ громадянки Великобританії. Іноземка прямувала транзитом через Київ і в подальшому своєму маршруті мала намір потрапити до Лондону. Псевдобританку виявили відразу на лінії паспортного контролю. У ході бесіди жінка розповіла, що паспорт громадянки Великобританії придбала за 20 тисяч доларів США.

Наразі жінку вже повернуто зворотнім рейсом.

Варто нагадати, що вже два дні поспіль у столичному аеропорту фіксуються подібні випадки. Так, учора у громадянина Іраку прикордонники виявили недійсний паспортний документ. Іноземець подорожував із паспортом громадянина Німеччини. Також нещодавно співробітники Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили двох громадян Сомалі та Туреччини, які в пошуках кращого життя подорожували із підробленими документами. Іноземці повідомили, що закордонні паспорти громадян Великобританії та Італії вони придбали за 10 тисяч доларів США та 500 євро відповідно.

Всього протягом минулого місяця прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» на столичних летовищах виявили більше 60 осіб з недійсними документами та більше 10 осіб, які намагалися перетнути кордон з використанням підроблених та чужих документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси