Громадянин України та громадянин Німеччини намагалися незаконно перетнути кордон на двох авто

НАЗАД
11 вересня 2017 11:51

Два автомобілі, які прямували на виїзд та в`їзд нашої країни, затримали на кордоні співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці.

Два автомобілі, які прямували на виїзд та в`їзд нашої країни, затримали на кордоні співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці.

У пункті пропуску «Миколаївка», що на кордоні з Росією, прикордонники Чернігівського загону зупинили викрадений автомобіль «ZАZ Віда». Водій, наш співвітчизник, прямував автівкою на виїзд з України. Однак під час перевірки документів на транспортний засіб спрацювала база даних Інтерполу. За наявною інформацією, легковик був викрадений у Дніпропетровській області в 2015 році. Авто затримано та передано разом з водієм - громадянином України  представникам поліції для проведення подальших слідчих дій.

Крім того, учора у пункті пропуску «Тиса» Чопського загону охоронці кордону виявили автомобіль «Форд» 2000 року випуску з невідповідністю номера кузова. Ним прямував на в’їзд в Україну громадянин Німеччини.

Про виявлене правопорушення складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси