Громадянин Польщі запропонував прикордонникам 500 євро хабара за контрабанду

НАЗАД
17 березня 2017 16:33

Сьогодні в пункті пропуску «Краківець», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Мостиського загону відмовилися від 500 євро хабара.

Сьогодні в пункті пропуску «Краківець», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Мостиського загону відмовилися від 500 євро хабара.

Під час стандартної перевірки автомобіля марки «Ауді», яким прямував за кордон по смузі руху «зелений коридор» громадянин Польщі, у прикордонників виникли сумніви щодо відсутності незадекларованих товарів та предметів. Автівку 62-річного поляка було виведено із загального потоку та направлено у бокс поглибленого огляду. Перед початком перевірки поляк покликав прикордонника і поклав на стіл документи на автомобіль, попередньо вклавши туди 500 євро, і запропонував не оглядати його автівку. Прикордонник від неправомірної винагороди відмовився та забезпечив документування правопорушення.

По факту спроби дачі хабара були негайно проінформовані співробітники внутрішньої безпеки відомства та викликані представники Нацполіції України.

В подальшому огляд автомобіля продовжено, в ході якого в особистих речах та запасному колесі було знайдено 1118 пачок сигарет різних марок. Ймовірно, через викриття спроби незаконного переміщення контрабанди іноземець боявся втратити автомобіль 2008 року випуску, тому і запропонував хабар.  Перевірочні заходи авто наразі тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси