Голова Держприкордонслужби України перевірив організацію служби на адміністративній межі Херсонської області та АР Крим

НАЗАД
09 грудня 2014 15:46

9 грудня Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Віктор Назаренко з робочою поїздкою перебував на адміністративній межі Херсонської області та АР Крим.

9 грудня Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Віктор Назаренко з робочою поїздкою перебував на адміністративній межі Херсонської області та АР Крим.

У ході роботи очільник прикордонного відомства перевірив службу прикордонних підрозділів та організацію їх діяльності відповідно до завдань, визначених Президентом України, в тому числі й на окремих напрямках, зокрема на Арабатській стрілці.

Віктор Назаренко зазначив, що Державна прикордонна служба проводить комплекс заходів із забезпечення захисту територіальної цілісності України та її громадян. Одним з яких є вихід українських прикордонників на адміністративну межу між Херсонською областю та Автономною Республікою Крим.

Окремо Голова Держприкордонслужби наголосив про те, що на даний час практично завершено виведення підрозділів російських військ з території Херсонської області.

До цього залишалися три проблемні ділянки, на яких тимчасово перебували російські військові. Серед них частини півостровів Ад (Чаплинський район) та Чонгар (Генічеський район), а також частина Арабатської стрілки.

Сьогодні в усіх цих трьох точках підрозділи російських військ відходять за адмінмежу Херсонської області і Держприкордонслужба відновлює контроль за даними ділянками, що межують з АР Крим.

Віктор Назаренко за дорученням Президента України особисто очолив групу Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Зазначимо, що на виконання доручень Президента України, Уряду України та волі народу Державна прикордонна служба, в межах наданих повноважень, робила і робитиме все можливе для відновлення територіальної цілісності нашої держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси