Голова Держприкордонслужби України перевірив готовність прикордонників до оборони кордонів на південному напрямку

НАЗАД
22 липня 2014 15:08

Нещодавно Голова Державної прикордонної служби Микола Литвин побував в Азово-Чорноморському регіональному управлінні з метою перевірки діяльності прикордонників щодо охорони морської ділянки державного кор

Нещодавно Голова Державної прикордонної служби Микола Литвин побував  в Азово-Чорноморському регіональному управлінні з метою перевірки діяльності прикордонників щодо охорони морської ділянки державного кордону та на адміністративній межі АР Крим та Херсонської області. Очільник прикордонного відомства відвідав новостворений відділ прикордонної служби «Червоний чабан», перевірив діяльність прикордонників та їх взаємодію з суміжними службами на контрольному посту «Каланчак», а також поспілкувався з  курсантами Національної академії ДПСУ, що входять до складу однієї з мотоманеврених груп. Під час перевірки готовності підрозділів Херсонського та Бердянського прикордонних загонів до оборони кордону Микола Литвин  чимало уваги приділив і питанням територіальної оборони. Він перевірив місця базування підрозділів територіальної оборони, які разом з прикордонниками здійснюють охорону берегової лінії, визначив їм завдання та  скорегував взаємодію зі штатними відділами прикордонної служби та місцевими органами влади.          

Враховуючи те, що російською стороною проводиться  постійне збільшення чисельності військових формувань на окупованій території  АР Крим, а також концентрування  військової  техніки поблизу  материкової частини України на сьогодні загрозливими напрямами залишається узбережжя Азовського  моря.             

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси