Голова Державної прикордонної служби побував на Миколаївському бронетанковому заводі

НАЗАД
24 липня 2014 15:10

Нещодавно комісія на чолі з Головою прикордонного відомства генералом армії України Миколою Литвином відвідала Миколаївський бронетанковий завод. Адже саме тут приступили до капітального ремонту 20-ти один

Необхідність броньованого захисту в умовах інтенсивних бойових дій на сході України сьогодні важко переоцінити. Броня та вогнева міць бронетранспортерів дозволяє не лише зберегти життя та здоров’я особовому складу, а й нанести суттєві втрати супротивнику. Щоб забезпечити українських прикордонників надійним захистом, робота  у Держприкордонслужбі України не зупиняється ні на мить.

Зокрема нещодавно комісія на чолі з Головою прикордонного відомства генералом армії України Миколою Литвином відвідала Миколаївський бронетанковий завод. Адже саме тут приступили до капітального ремонту 20-ти одиниць броньованої техніки для прикордонників. Микола Литвин оглянув технологічні потужності заводу, поспілкувався з його керівництвом та колективом.

Варто відзначити, що цей завод є чи не єдиним підприємством, що спеціалізується на ремонті колісної броньованої техніки. Такої як БТР-60, БТР-70, БТР-80 та БРДМ-2. Враховуючи наявну матеріально-технічну базу та високопрофесійний трудовий колектив, Миколаївський бронетанковий завод здатен вчасно та у повній мірі відремонтувати такі необхідні українським силовикам бронетранспортери.

Колектив підприємства розробив проект броньованої машини швидкої медичної допомоги. Аналогів у світі такій броньованій кареті швидкої допомоги немає. Ця машина може одночасно перевозити чимало поранених, і в ній є все для надання первинних медичних послуг.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси