Федеральна поліція ФРН надасть прикордонникам допомогу на медичне забезпечення

НАЗАД
27 серпня 2014 11:19

В Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася зустріч директора Міжнародно-правового департаменту Олександра Мельникова з медицинал-директором Федеральної поліції ФРН Петрою Боліус.

Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася зустріч директора Міжнародно-правового департаменту Олександра Мельникова з медицинал-директором Федеральної поліції ФРН Петрою Боліус.

Метою візиту делегація Федеральної поліції ФРН є обговорення питань надання медикаментів та медичного спорядження для Державної прикордонної служби Україні, а також допомога пораненим прикордонникам. На зазначені цілі з бюджету Федерального міністерства внутрішніх справ ФРН виділено 100 тисяч євро.

Після обговорення питань співпраці делегація також відвідала Центральний клінічний госпіталь Державної прикордонної служби України. Там вони ознайомилися з системою надання медичної допомоги у ході бойових дій, поспілкувалися з медичним персоналом та пораненими прикордонниками. За програмою візиту закордонні гості відвідають і Центральний військовий шпиталь Міноборони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси