Ефективна взаємодія і нові кроки на шляху розвитку

НАЗАД
15 травня 2021 11:07

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко провів робочу зустріч з представниками Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Сторони обговорили стан реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги.

Як зауважив очільник Держприкордонслужби, – впродовж останніх років ця співпраця стала невід’ємною складовою сталого розвитку прикордонного відомства України. Професійність, ефективність та всебічний підхід команд до реалізації проєктів надає можливість спільно приймати важливі рішення, задля зміцнення прикордонної безпеки.

Зі свого боку старший радник з питань реформування правоохоронних органів, відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні пані Марі Курт подякувала прикордонникам за відкритість та ефективне впровадження інновацій, а також поінформувала про зміни в проєктній команді.

Відтепер на її посаді співпрацю з прикордонним відомством продовжить Френк Герберт – професіонал в правоохоронній сфері з понад 40-річним досвідом у галузі розслідування злочинів, пов’язаних з організованою злочинністю, наркотиками та відмиванням грошей. Він також є досвідченим інструктором з питань правоохоронної діяльності в галузі розвитку спеціальних підрозділів, нагляду, керівництва та етики.

Сторони підтвердили, що залишаються надійними партнерами та докладуть максимум зусиль для успішної реалізації спільних проєктів.

Найкращим підтвердженням цих слів стало нещодавнє створення в Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби ім. генерал-майора Ігоря Момота сучасного центру підготовки з застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси