Двома підводами та двома човнами контрабандисти переправляли майже 50 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
14 травня 2013 11:07

В ході пошуку власника підводи, на відстані майже 500 метрів від держрубежу, група реагування затримала власника підводи, 40-річного громадянин України. Щ

 

 У суботу на ділянці відділу «Красноїльськ», що на Буковині,  прикордонний наряд від мобільної застави «Чернівці» виявив підводу. На ній знаходилося 10 ящиків тютюнових виробів українського виробництва загальною кількістю 6,5 тисяч пачок. В ході пошуку власника підводи, на відстані майже 500 метрів від держрубежу, група реагування затримала власника підводи, 40-річного громадянин України. Щоправда це була інша підвода, на якій було 40 ящиків із понад 18 тисячами пачок сигарет молдовського виробництва. Сигарети разом із підводами  доправили до прикордонного підрозділу. Після оформлення відповідних документів куриво, вартість якого склала майже 180 тисяч гривень, було передано працівникам   митниці.

Крім того, у п’ятницю прикордонники цього загону  відділу «Мамалига» на березі річки Прут  виявили гумовий човен та 17 пакунків із 7 тисячами сигарет, які невідомі очевидно підготували до переправлення  в Румунію.

Чималий «улов» спіймав   прикордонний наряд відділу «Лиманське» на березі Кучурганського лиману. Громадянин  України   за  допомогою моторного човна незаконно перемістив з Молдови в Україну 15 тисяч пачок сигарет. Однак щойно чоловік прибув на берег, його затримали прикордонники Білгород-Дністовського загону.  Попередня загальна сума оцінки конфіскату склала 90 тисяч  гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси