Двоє українців виловили в Азовському морі майже 3 тисячі бичків

НАЗАД
09 жовтня 2013 09:15

Незважаючи на постійну роз’яснювальну та профілактичну роботу з власниками та користувачами маломірних плавзасобів щодо дотримання правил прикордонного режиму, порядку обліку, зберігання та викор

Незважаючи на постійну роз’яснювальну та профілактичну роботу з власниками та користувачами маломірних плавзасобів щодо дотримання правил прикордонного режиму, порядку обліку, зберігання та використання маломірних плавзасобів, продовжують мати місце факти правопорушень у контрольованих прикордонних районах.

Так, учора мобільною оперативною групою Донецького прикордонного загону та Східного регіонального управління Держприкордонслужби, в районі базування маломірних плавзасобів населеного пункту Широкіне, було виявлено двох громадян України. Вони саме повернулися з моря, документів, що посвідчують особу у чоловіків при собі не виявилося. За це правопорушення, відносно 30-річного та 25-річного місцевих жителів, прикордонники склали адміністративні матеріали за порушення прикордонного режиму. Крім того при огляді їх маломірного судна «Мотобаркас» правоохоронці виявили 276 кілограмів бичка. Затримані громадяни пояснили, що рибу вони нібито купили на березі в районі пункту базування.

 Про дане правопорушення повідомлено співробітників МВС та Азоврибдержохорони. Морепродукти вилучені встановленим порядком.   Попередня сума заподіяних порушниками збитків внаслідок незаконного вилову близько 3 тисяч бичків склала майже 100 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси