Двоє українців та білорус перетинали кордон зі зброєю та набоями

НАЗАД
19 березня 2013 11:57

 

Оптичний приціл, 2 кріплення для пристрою нічного бачення, кронштейн для підствольного ліхтаря вилучили в пункті контролю «Конотоп», що на Сумщині. Ще од

 

У Волинській області у пункті пропуску «Піща» прикордонники Луцького загону та митники вилучили вибухову речовину та капсулі до мисливської зброї. Виїхати з України автомобілем «Опель» з 250 грамами мисливського бездимного пороху «Сокіл» та 100 капсулями до мисливських набоїв намагався громадянин Білорусі. 

Спорядження до мисливської зброї,  а саме: оптичний приціл, 2 кріплення для пристрою нічного бачення, кронштейн для підствольного ліхтаря вилучили в пункті контролю «Конотоп», що на Сумщині. Прикордонники знайшли його під час спільного з митниками огляду одного з вагонів потяга «Москва-Одеса». Спорядження було в купе провідника, який і виявився власником товару.

Ще один оптичний приціл  виявили прикордонники Мостиського загону та митники у пункті пропуску «Шегені». Крім того, в автомобілі «Форд», яким їхав громадянин України до Польщі, виявили приклад до рушниці і 24 газових та бойових набоїв.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси