Двоє молодиків «ГАЗом» спробували перевезти в Білорусь майже 40 тюків одягу

НАЗАД
31 сiчня 2013 14:48

Помітивши прикордонників, порушники розвернули вантажівку та попрямували в зворотному напрямку. Проте далеко від’їхати їм не вдалося, вони були

Інформацію про наміри порушників переправити через кордон товари народного споживання прикордонникам Луцького загону повідомили місцеві жителі. Порушення мало відбутися поблизу населеного пункту Мельники. Тож охоронці держрубежу відділу «Піща» відразу виїхали на місце для перевірки інформації.

Вже за деякий час прикордонний наряд виявив автомобіль «ГАЗ–66», який рухався до кордону в напрямку Білорусі. Помітивши прикордонників, порушники розвернули вантажівку та попрямували в зворотному напрямку. Проте далеко від’їхати їм не вдалося, вони були зупинені. Для затримання було піднято додаткові сили. Однак чоловіки вперто не хотіли зустрічатися з правоохоронцями, вискочивши з машини, вони спробували втекти. Затриманими виявилися 26 та 44-річний місцеві жителі. Будь-яких документів, що посвідчують особу та давали право на керування автівкою, молодики при собі не мали.

Під час попереднього огляду в кузові вантажівки знайшли 39 тюків з великою кількістю трикотажних виробів, серед яких плаття, блузи, кофти тощо. Наразі затримані чекають на рішення суду, після якого буде встановлена кількість та вартість конфіскованого одягу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси