Двоє латвійців їхали в Україну з наркотиками та шпигунськими окулярами

НАЗАД
09 вересня 2013 13:52

У пункті пропуску «Рава-Руська»  прикордонники Львівського загону   та працівники митниці виявили у іноземців наркотичну речовину та засіб для негласного отри

У пункті пропуску «Рава-Руська»  прикордонники Львівського загону   та працівники митниці виявили у іноземців наркотичну речовину та засіб для негласного отримання інформації.

 Правоохоронці попередньо отримали інформацію про про можливу спробу незаконного ввозу іноземними громадянами на територію України предметів безпекової складової.

Вже на початку огляду автомобіля «Фольксваген», яким прибули водій та пасажир – обидва громадяни Латвії, спрацював службовий собака.  Під час проведення спільної з працівниками митниці подальшої перевірки  у салоні автівки було виявлено пакунок з-під тютюну з 11 грамами речовини рослинного походження, попередньо марихуани. Крім того, у  сумці пасажира було знайдено сонцезахисні пластикові окуляри з вмонтованою прихованою відеокамерою. 

По факту виявлення наркотичного засобу та забороненого пристрою  поінформовано співробітників СБУ  у Львівській області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси