Двох українців та йорданця затримали неподалік кордону на Закарпатті

НАЗАД
01 грудня 2017 10:05

Прикордонний наряд в ході моніторингу помітив чоловіка та жінку, які намагались подолати загороджувальний паркан. Затримані групою реагування правопорушники виявились жителями міста Мукачево, які у такий спосіб мали намір дістатись Німеччини у пошуках кра

Сьогодні опівночі двоє наших співвітчизників були затримані поблизу пункту пропуску «Ужгород» під час спроби незаконного перетину державного кордону.

Прикордонний наряд в ході моніторингу помітив чоловіка та жінку, які намагались подолати загороджувальний паркан. Затримані групою реагування правопорушники виявились жителями міста Мукачево, які у такий спосіб мали намір дістатись Німеччини у пошуках кращого життя.

Порушників доставлено до відділу прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після з’ясування усіх обставин за спробу незаконного перетинання державного кордону тапорушення прикордонного режимуїх буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Крім того, сьогодні вранці дільничний інспектор прикордонної служби того ж відділу спільно із співробітником Національної поліції, у рамках проведення спеціальних заходів «Мігрант», затримали громадянина Йорданії. Чоловік перебував у контрольованому прикордонному районі без відповідних документів. Мету перебування у прикордонні іноземець пояснити не зміг. Чоловік назвався студентом одного з вузів Полтавщини.

Йорданця буде також притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 КупАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси