Двох неповнолітніх дівчат намагалися вивезти за кордон з порушенням законодавства

НАЗАД
24 березня 2019 12:37

Минулої доби прикордонники Мостиського та Харківського загонів не допустили вивезення з України двох дівчат без належно оформлених документів.

Так в пункті пропуску «Шегині» за сприяння в безперешкодному проїзді за кордон неповнолітньої доньки по дорученню від батька, термін дії якого закінчився, громадянка України надала прикордонникам 50 євро. Від такої пропозиції прикордонники відмовились та повідомили співробітників Національної поліції.

А в пункті контролю «Харків-пасажирський» прикордонники виявили громадянку України, яка намагалась вивезти до Росії немовля без належних документів. Під час оформлення пасажирів потягу «Харків-Москва», прикордонний наряд звернув увагу на 42-річну жінку, що слідувала до Росії разом з 8-місячною дівчинкою на руках. При перевірці документів правоохоронці встановили, що свідоцтво про народження дитини є підробленим. Чи дійсно жінка є мамою немовляти будуть встановлювати співробітники Національної поліції, які прибули до пункту контролю за повідомленням прикордонників. Крім того по факту виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» прикордонники направили повідомлення до компетентних правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси