Двоє українців їхали на зниклій в Італії та викраденій бойовиками в Донецьку іномарках

НАЗАД
18 листопада 2016 09:53

Два автомобілі, які проходили по базі даних Інтерополу як викрадені, виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Два автомобілі, які проходили по базі даних Інтерополу як викрадені, виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Так, на Одещині прикордонники спинили автомобіль «Фіат» молдовської реєстрації, яким їхала в Україну наша співвітчизниця. Вона прямувала з сусідньої країни через пункт пропуску «Кучурган». Під час заходів контролю прикордонники встановили, що автівка була викрадена в Італії у січні 2014 року. Жінка пояснила, що щойно придбала автівку, а про таке «минуле» транспортного засобу навіть не здогадувалась і дізналась лише від українських прикордонників. По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м.Києві. Автомобіль переданий представникам Роздільнянського відділу Нацполіції в Одеській області.

Іншим автомобілем наш співвітчизник прибув у пункт пропуску «Гоптівка» із Росії. Прикордонники Харківського загону встановили, що авто «Тойота» також було у міжнародному розшуку. Водій автомобіля розповів, що він є власником автівки, яку було викрадено у нього незаконними збройними формуваннями в Донецьку у 2014 році і що автівка знайшлася на території Росії. Пояснення власника транспортного засобу підтвердилися наданими документами та інформацією Укрбюро Інтерполу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси