Два грузини, турок та казах намагалися незаконно перетнути держрубіж України

НАЗАД
03 лютого 2014 11:24

Напередодні вихідних у пункті пропуску «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби виявили та передали співробітникам МВС громадянина Грузії. Ще одного грузина затримав прикордонний наря

Напередодні вихідних у пункті пропуску «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби виявили та передали співробітникам МВС громадянина Грузії. Під час перевірки документів прикордонники  з’ясували, що пасажир рейсу «Київ-Кутаїсі» мав підроблену посвідку на постійне місце проживання в Україні.

Ще одного грузина затримав прикордонний наряд відділу «Мілове»  у суботу на Луганщині. Чоловік ішов в обхід пункту пропуску та мав при собі довідку з місць позбавлення волі.  

 А от прикордонники відділу «Порубне» Чернівецького загону під час спроби незаконного перетину державного кордону затримали громадянина Туреччини. Чоловік повідомив, що мав намір перетнути кордон поза пунктом пропуску у зв’язку з відсутністю візи України. Рішенням Глибоцького районного суду на затриманого накладено адміністративне покарання у вигляді штрафу 1700 гривень. Також громадянину Туреччини винесено постанову про заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

Крім того у неділю прикордонний наряд Чопського загону зупинив правопорушника на Закарпатті. Чоловіка правоохоронці затримали на ділянці відповідальності відділу «Тиса» за 100 метрів від держрубежу. Мандрівник повідомив, що є громадянином Казахстану і що нібито не пам’ятає, як потрапив в Україну.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси