(ВІДЕО) «Сі Бриз-2017»: Прикордонники ПКШР Ізмаїльського загону освоїли десантування з корабля, гелікоптера та переправу через воду

НАЗАД
19 липня 2017 11:09

Результати тижня теоретичної та практичної муштри під час навчань «Сі Бриз-2017» військовослужбовці Прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону закріплюють практичними діями.

Результати тижня теоретичної та практичної муштри під час навчань  «Сі Бриз-2017» військовослужбовці Прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону закріплюють практичними діями. Адже в умовах сьогодення для прикордонників, це не тільки навчання, а й реальність. До того ж це можливість перейняти передовій досвід іноземних колег, бойовий досвід морських піхотинців, перевірити та закріпити свої знання та навички.

Керівництво навчань «Сі Бриз-2017» не вперше випробовує прикордонників завданнями максимально наближеними до бойових. Під час навчань прикордонники Прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону освоїли не властиві для них бойові вправи: десантування мінометного підрозділу з десантного корабля, здійснення переправи через водні перешкоди, десантування з гелікоптера.

 Варто зазначити, що під час навчань від командирів та підлеглих підрозділів вимагається миттєва реакція на обстановку, прийняття нестандартних рішень та гнучке мислення, що дає можливість реалізовувати поставлені задачі в максимально наближених умовах до реальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси