До Міжнародного жіночого дня відомий шеф-кухар Арам Мнацаканов провів майстер-клас для кухарів прикордонного відомства

НАЗАД
12 березня 2013 09:48

Напередодні Міжнародного жіночого дня, пройшов майстер-клас для кухарів Державної прикордонної служби України. Захід відбувся в їдальні Окремої комендатур

Сьогодні, напередодні Міжнародного жіночого дня, пройшов майстер-клас для кухарів Державної прикордонної служби України. Захід відбувся в їдальні Окремої комендатури охорони та забезпечення, що знаходиться у Бортничах.

Для  кухарів прикордонного відомства був проведений майстер-клас з приготування ресторанної страви в повсякденних умовах.  Поділитись навиками кухарського мистецтва приїхав відомий шеф-кухар, ведучий телевізійних кулінарних реаліті-шоу «Пекельна кухня» та  «На ножах» Арам Мнацаканов. Такий подарунок до жіночого свята отримали вісім кращих кухарів-жінок, які прибули з прикордонних загонів з різних куточків України. Арам Мнацаканов поділився з ними своїми рецептами щодо приготування хачапурі-кубдарі та показав, як можна урізноманітнити раціон прикордонників та з найпростіших продуктів приготувати незвичну для української кухні страву. Весь процес приготування проходив під чітким контролем відомого кухаря. Наприкінці всі присутні мали змогу скуштувати приготовлені прикордонницями страви. 

«Бути запрошеним на подібний захід для мене велика честь. Рідко хто замислюється над тим, яка відповідальна робота їм дісталася – нагодувати тих людей, котрі охороняють державний кордон. За це їм потрібно подякувати», – сказав Арам Мнацаканов. Також він побажав жінкам напередодні  свята наснаги у всіх починаннях, гарного настрою та сімейного затишку.

Варто зазначити, що Державна прикордонна служба України постійно дбає про якість харчування свого персоналу та підвищення кваліфікації робітників їдалень.  Сьогодні в прикордонному відомстві працює  близько 750 кухарів, які щоденно готують для персоналу прикордонної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси